MEDARBEJDER TIL PRODUKTION

Hvis du har lyst og potentiale er der her mulighed for at blive en af vores fremtidige ”nøglepersoner” i vores produktion.

 

Virksomheden:

Linimatic A/S er underleverandør af Zink-støbte produkter til kunder i det meste af verden. Produktionen foregår på vores fabrik i Helsinge i Nordsjælland. Vi har en klar vækststrategi baseret på produktion i Danmark.

 

Jobbet og kvalifikationerne:

Der er som udgangspunkt tale om operatørarbejde på vores maskiner i produktionen. Selve jobbet består hovedsageligt af opgaver som at udtage emner fra maskinerne, eventuelt stanse eller afbrække dem inden der slutteligt udføres kontrol i henhold til skriftlige kontrolinstruktioner med faste terminer.

Har du den rigtige indstilling og lyst til at udvikle dig, er der mulighed for over en længere periode at blive oplært som opstiller på støbemaskiner. Oplæringen foregår sammen med vores erfarne opstillere, samt hvis du viser de rigtige takter, suppleret med kursus i støbeteori internt hos os selv eller i Tyskland, samt robot programmeringskursus.

Hos os har kvalitet første prioritet, og det er derfor vigtigt, at du har god ordenssans og kan arbejde med kvalitetskontrol af eget arbejde.

 

Dine arbejdsopgaver vil således centrere sig omkring:

  • Produktion på støbemaskiner eller andet produktionsudstyr.
  • Montagearbejde
  • Udførelse af kvalitetskontrol af eget arbejde.

 

 

Kvalifikationer:

  • Du har lyst til at lære nyt.
  • Teknisk flair
  • Du fungerer godt i samarbejde andre mennesker.
  • Du taler, læser og skriver dansk
  • God ordenssans.

 

 

Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor kvalitet, arbejdsmiljø og udvikling er i fokus. Derudover tilbyder vi naturligvis løn svarende til dine kvalifikationer.

 

Ansøgning:

Lyder jobbet som noget for dig, skal du sende din skriftlige ansøgning med CV til følgende mailadresse: thj@linimatic.dk. Mærk i emne feltet med ”Medarbejder til produktionen”

Eventuelt spørgsmål til jobbet kan rettes til Produktionschef Thomas Hjorth på telefon +45 50 77 02 10 eller mail thj@linimatic.dk