Maskintekniker / Produktions-teknolog til QA/QC- og Miljøområdet

Til nyoprettet stilling inden for QA- og miljøområdet søges en teknisk velfunderet profil, som har erfaring fra produktionsvirksomhed og øje for/erfaring med QA og QC-indsatser. Du ved, hvad toleranceangivelse er, og kan betjene en CNC målemaskine. Miljøområdet bliver også en vigtig del af din funktion, her forventer vi dog ikke, at du er erfaren, men har lysten og energien til, at drive udviklingen i vores C02 aftryk gennem processer og standarder.

Om Linimatic A/S – vi tænker Zink og skaber vækst, specialist i trykstøbt zink
Hos Linimatic A/S skaber vi vækst og værdi med zink – både her og i udlandet. Siden 1967 har vi specialiseret os i trykstøbt zink, og er i dag Danmarks førende industrielle Zink støberi.  Linimatic A/S har kontor og produktion i Helsinge, og er ca. 30 medarbejdere. Virksomheden har blandt andet specialiseret sig i fremstilling af high-end produkter og arbejder på det grundlag sammen med flere kendte producenter af design produkter. Du kan læse mere om Linimatic A/S på www.linimatic.dk

Om rollen
Du tilbydes en særdeles spændende rolle i vores organisation med fokus på to hovedområder, dels QA/QC-området og dernæst en nyetableret rolle med fokus på virksomhedens interne og eksterne miljø med specielt fokus på C02 footprint. Arbejdstidens fordeling mellem de 2 hovedområder vil varierer. I rollen på QA/QC-området bliver det dit ansvar, at sikre et velfungerende kvalitetsstyringssystem og at kontrolinstruktioner er til rådighed for produktionen. Du foretager selv stikprøvekontrol ved daglige runderinger og om nødvendigt sørger du for oprettelse af afvigelser i vores QA-system. Du vil fungerer som kundernes kontakt punkt ved eventuelle kontakter vedr. kvalitet, erklæringer, dokumentation og tolerancer på tegninger. Optimalt set har du også erfaring med betjening af CNC målemaskiner. I relation til miljøområdet, går udviklingen klart og tydeligt i retning af, at vi fremover skal være stærkere på at kunne registrere, rapportere og styre vores CO2 aftryk samt internt og eksternt miljø. Vi har derfor brug for en person der har lyst og evner til at tage dette ansvar på sig, og fremadrettet kunne stå i spidsen for at vi får udbygget vores eksisterende ISO 9001 kvalitetsstyringssystem med ISO 14001 og 45001.

Arbejdsopgaver og ansvarsområde

 • Håndtering og administration af QA – ISO 9001 kvalitet styringssystem
 • QC
 • Administration af afvigelsessystem
 • Planlægning af gennemførsel af interne samt eksterne audits
 • Måleopgaver på traditionel vis eller på CNC målemaskine (geometrisk målsætning på konstruktionstegninger)
 • Indkøb af måleudstyr
 • Daglige QC-runderinger i produktionen
 • Opfølgning på afvigelser samt månedsopgørelser af kvalitetsomkostninger
 • Gennemførsel af afvigelsesbehandlinger
 • Opfølgning på korrigerede handlinger
 • Tage ejerskab for analyse og registreringer af virksomhedens C02 aftryk – iværksættelse af processer, forbedringer, optimeringer og indsatser for minimering af CO2 footprint
 • Miljø regnskab og rapportering
 • Styring af kalibrering af måleværktøjer


Profil
Vi søger en medarbejder, gerne en junior profil, som har lyst til at påtage sig en særdeles vigtig nøglefunktion i vores virksomhed. Det er vigtigt, at du drives af ansvar, ejerskab og oprigtig lyst til at gøre en forskel, også selvom det nogle gange er svært. Du vil med andre ord få en stejl læringskurve. Du får direkte reference til den adm. direktør. Vi er klar over at kombinationen i denne rolle er anderledes spændende og forventer ikke, at du kan sætte flueben ud for alle jobfunktionerne. Men du har erfaring, lysten og viden, specielt omkring QA/QC/tolerancer, og ser det som en spændende udfordring at få ansvaret for, at vi får nedbragt vores CO2 og på den måde imødekommer kravene fra omverden i forhold til bæredygtighed og en grønnere profil. Vi tilbyder en lønpakke som modsvarer vores forventninger til dine kompetencer. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Ansøgning og kontakt
Er du interesseret i stillingen, så send venligst din ansøgning og dit CV via linket nedenfor. Vi afholder løbende samtaler med egnede kandidater til stillingen, da den skal besættes snarest muligt. Stillingen kan derfor potentielt blive besat før ansøgningsfristens udløb – vi venter dog gerne på den rigtige kandidat. BEMÆRK: Vi kan desværre ikke håndtere ansøgninger sendt pr. alm. mail eller via LinkedIn. Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Dorthe Majbrit Bonnicksen fra DeZignated ApS på telefon +45 2715 4303, som samarbejder med Linimatic A/S i rekrutteringsprocessen. Vi ser frem til at høre fra dig.