Kvalitetsansvarlig – hjælp os med at sænke vores CO2-aftryk

Er du klar til at tage Danmarks førende zinkstøberi ind i en mere bæredygtig fremtid? Og vil du have ejerskab over vores QA- og QC-arbejde, så vi har orden i penalhuset, når auditorerne kommer?

 

”Du får frie tøjer til at køre området selv, for jeg står ikke på nakken af dig. Tværtimod har jeg brug for at have folk omkring mig, der siger deres mening – og jeg glæder mig til at høre din,” siger direktør Jan Jørgensen.

 

Vi er den største på det danske marked

Vi er specialister i high-end zink-produkter til industrien, som vi støber på vores fabrik i Helsinge, hvor vi også har kontor. Her har vi ry for at være en ordentlig virksomhed, der tager ansvar. Fx tager vi ofte mennesker ind, som kommunen har sendt i arbejdsprøvning.

Som alle andre produktionsvirksomheder, bærer vi også et ansvar for at skære ned i vores CO2-udledning. Og her bliver du uundværlig.

 

Få ansvaret for kvaliteten af vores arbejde

Vi har allerede kortlagt udledningen for alle vores forbrugsmaterialer og har snart et værktøj, der beregner CO2-aftrykket for hvert emne. Så vi er nået et stykke, men du får derudover frie tøjler til at komme med tiltag, der gør os mere klimavenlige.

Dit andet hovedområde bliver QA og QC, hvor du sikrer et velfungerende kvalitetssystem, og at dine kolleger har de rigtige instrukser til rådighed. Samtidig er det også dig, kunderne kontakter omkring kvalitetsspørgsmål og dokumentation.

 

Du kommer hele kvalitetspaletten rundt, når du:

  • administrerer vores ISO 90001-kvalitetsstyringssystem og udbygger det med ISO 14001 og 45001
  • går 2 daglige QC-runderinger, hvor du tager stikprøver af alle vores maskiner
  • rapporterer på vores miljøregnskab og igangsætter processer for optimering og forbedringer, der kan nedsætte CO2-udledningen
  • er ansvarlig for afvigelser – dvs., at du administrerer afvigelsessystemet, følger op og gennemfører afvigelsesbehandlinger
  • har ejerskabet over, at måleudstyret bliver kalibreret i samarbejde med vores måletekniker.

 

Bliv en del af et helstøbt fællesskab

Du får 30 fastansatte kolleger, og alt efter sæson, har vi også vikarer ansat. Selvom vi har nok at se til, har vi aldrig for travlt til at respektere hinanden. Så det er ikke tilfældigt, at vi har haft et 40-års jubilæum om året de sidste 3 år.

”Vi har lagt en indsats for at skabe en god tone. Så her løser vi problemerne sammen i stedet for at pege fingre,” fortsætter Jan.

 

Dit alfabet starter med Q

Du er godt hjemme i både QA og QC og kan aflæse toleranceangivelser på en tegning. Og så kan du slet ikke lade være med at gøre området til dit eget og dele ud af dine idéer – også, når du må argumentere for dem.

 Derudover forestiller vi os, at du:

  • måske har en håndværksmæssig baggrund som maskinarbejder eller værktøjsmager og har læst videre, men du kan også fx være maskintekniker eller produktionsteknolog
  • muligvis har erfaring fra en produktionsvirksomhed, men du kan også være en nyuddannet af den rette støbning
  • har let ved at skrive og tale engelsk med kunder og kolleger.

 

Vil du højne kvaliteten af din hverdag? 

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Sarah Baagø Juhl på +45 7245 9658

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via vores jobannonce på Jobindex. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!