MEDARBEJDER TIL PRODUCTION

Hvis du har lyst og potentiale er der her mulighed for at blive en af vores fremtidige "nøglepersoner" i vores production.

 

Virksomheden:

Linimatic A/S er underleverandør af Zink-støbte produkter til kunder i det meste af verden. Die Produkte werden in unserer Fabrik in Helsinge in Nordjütland hergestellt. Vi har en klar vækststrategi baseret på produktion i Danmark.

 

Jobbet og kvalifikationerne:

Der er som udgangspunkt tale om operatørarbejde på vores maskiner i produktionen. Selve jobbet består hovedsageligt af opgaver som at udtage emner fra maskinerne, eventuelt stanse eller afbrække dem inden der slutteligt udføres kontrol i henhold til skriftlige kontrolinstruktioner med faste terminer.

Wenn Sie die richtige Entscheidung getroffen haben und nach einer Lösung suchen, haben Sie die Möglichkeit, über einen längeren Zeitraum mit einer Maske zu arbeiten. Oplæringen foregår sammen med vores erfarne opstillere, samt hvis du viser de rigtige takter, suppleret med kursus i støbeteori internt hos os selv eller i Tyskland, samt robot programmeringskursus.

Hos os har kvalitet første prioritet, og det er derfor vigtigt, at du har god ordenssans og kan arbejde med kvalitetskontrol af eget arbejde.

 

Dine arbejdsopgaver vil således centrere sig omkring:

  • Produktion von Masken und anderen Produktionsmitteln.
  • Montagearbejde
  • Udførelse af kvalitetskontrol af eget arbejde.

 

 

Kvalifikationer:

  • Du har lyst til at lære nyt.
  • Teknisk flair
  • Du fungerer godt i samarbejde andre mennesker.
  • Du taler, læser og skriver dansk
  • Gott ordenssans.

 

 

Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor kvalitet, arbejdsmiljø og udvikling er i fokus. Derudover tilbyder vi naturligvis løn svarende til dine kvalifikationer.

 

Ansøgning:

Lyder jobbet som noget for dig, skal du sende din skriftlige ansøgning med CV til følgende mailadresse: thj@linimatic.dk. Mærk i emne feltet med "Medarbejder til produktionen"

Eventuell auftretende Probleme können an den Produktionschef Thomas Hjorth unter der Telefonnummer +45 50 77 02 10 oder per E-Mail an thj@linimatic.dk gerichtet werden.